Amica PPF 82233 BSW Előltöltős Mosógép

Raktárkészlet: NINCS
Amica PPF 82233 BSW Előltöltős Mosógép
Amica PPF 82233 BSW Előltöltős Mosógép
Amica PPF 82233 BSW Előltöltős Mosógép
Amica PPF 82233 BSW Előltöltős Mosógép
Amica PPF 82233 BSW Előltöltős Mosógép
Amica PPF 82233 BSW Előltöltős Mosógép
Amica PPF 82233 BSW Előltöltős Mosógép
Amica PPF 82233 BSW Előltöltős Mosógép
Mosógép kapacitása 8 kg
Energiaosztály A +++
Centrifuga sebesség 1200 fordulat / perc
Vízfogyasztás évente 11000 l
Energiafogyasztás évente 157 kWh
Mosási program 16
Zajszint: mosás 54 dB
Zajszint: forgás 76 dB
magasság 85 cm
szélesség 59,5 cm
mélység 56,5 cm
BLDC motor
MOSÁSI PROGRAMOK
Mindennapi 58 '
Fitness
Kültéri
Sötét ruhák
Antiallergén program
Pamutprogram A
Gyapjúprogram A
Speciális mosóprogram a szintetikus ruhákhoz
Kedvencek - memorizálja a felhasználói beállításokat.
Finom mosás
Kézimosás: a finom ruhanemű gondozása
Express 15 '

124 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A+++

Az A + energiaosztályhoz képest az A +++ osztály a felhasznált energia kb. 20% -át takarítja meg, ami egyenértékű minden ötödik indítással, amely ilyen ingyenes.

 

KESKENY GÉPBEN 8KG RUHATÖLTET

Kicsi a fürdőszobája és rengeteg a mosnivaló? Nincs probléma! Az Amica-nak köszönhetően nem kell többé kompromisszumot kötnie a gép mérete és kapacitása között. Most már 47 cm mélységű mosógépben akár 8 kg ruhát is könnyen kimoshat.

 

 

MINDENNAPI 58'

Az idő pénz. Az Amica mosógépek ezért teljes 58 perces mosási programmal vannak felszerelve! Minden nap tiszta ágynemű!

 

FITNES

A sportruházat jobb gondozása! Hagyja, hogy a speciális program hatékonyan mossa meg a finom mikroszálakat és a legigényesebb szöveteket.

 

SZABADTÉRI

A kültéri program gondoskodik a ruháiról, miközben segíti a vízállóság fenntartását. Csak adjon hozzá egy speciális folyékony mosószert a kültéri ruházathoz az anyaglágyító adagolójába. Az Amica mosógépeknek köszönhetően újabb kalandot indíthat!

 

ING PROGRAM

60 ° C-os program, az öblítési fázisok közötti centrifugálás nélkül. A program végén van egy háromlépcsős centrifugálási sorrend, 400, 500, 600 ford / perc sebességgel. Ez a program használható pamut, szintetikus és kevert szövet ing és blúz mosására.

 

ANTIALLERGÉN PROGRAM

Ha a családban valaki allergiától szenved vagy érzékeny bőrrel rendelkezik, akkor minden bizonnyal értékelni fogja az antiallergén programot. Az intenzív mosás egy további öblítőciklussal fertőtleníti a ruhát és eltávolítja az allergéneket, atkákat és baktériumokat.

 

 

PAMUT PROGRAM

A legnépszerűbb program fehér és színes ruhák mosására. Ágynemű, törölköző és más pamutszövet mosható

 

GYAPJÚ

A dob szelíd mozgása és az automatikusan csökkentett centrifugálási sebesség megakadályozza a gyapjúruha megsérülését.

 

SZINTETIKUS

A szintetikus anyagból készült, enyhén szennyezett ruhaneműk nagy része már nem jelent problémát. Készítettünk egy speciális programot a szintetikus szövetekre, amelyek maximális hőmérséklete 60 ° C.

 

KEDVENC PROGRAM

Mentse el kedvenc beállításait, és készítse el saját programját.

 

GYENGÉD MOSÁS

A kézi mosás már nem szükséges. A finom szövetek programjában a hőmérséklet nem haladja meg a 30 ° C-ot; A finom vászon a vízben marad és nincs gyűrődési veszély.

 

KÉZI MOSÁS

Speciális program Kézi mosás 30 ° C-ot meg nem haladó hőmérsékleten. Miután a mosási ciklus befejeződött, a víz nem ürül ki. Az automatikus leeresztő funkció használható a finom ruhanemű védelmére.

 

Dob automatikus tisztítása

 

A mosógépekben lerakodó szennyeződéseket és megtelepedő baktériumokat, az Amica mosógépekben lévő automatikus dobtisztító funkciónak köszönhetően könnyedén el lehet távolítani.

Eltávolítva a veszélyes gombák, baktériumok , allergének, így mindig tökéletesen friss és illatos marad a ruha.

 

 

EXPRESS 15'

Van egy pillanatra, hogy frissítse ruháit? Az Express segítségével mindössze 15 perc alatt megteheti. Megszabadul a ruháitól származó kellemetlen szagoktól és könnyű szennyeződésektől.

 

STEAMTOUCH - GŐZMOSÁS

 

Ha csak egy pillanata van, hogy frissítse ruháit, az Express segítségével mindössze 15 perc alatt megteheti. Megszabadul a ruháitól származó kellemetlen szagoktól és könnyű szennyeződésektől.


 

ADD+

Bekapcsolta a mosógépet, de kint felejtett egy darab ruhát? Az Add + funkciónak köszönhetően mosás közben adhat hozzá ruhát. A kijelzőn megjelenő ikon tájékoztatja Önt, amikor lehetséges. Nincs többé elfelejtett zokni!

 

 

AUTO SENSOR

Az AutoSensor automatikusan felszívja a szükséges mennyiségű vizet és energiát. Ez az oka annak, hogy a mosógépek pontosan annyi vizet fogyasztanak, amennyi a hatékony mosási folyamathoz szükséges.

 

ELŐMOSÁS

Amikor ez a funkció be van kapcsolva, a gép további mosást végez a főmosás előtt. Ennek a funkciónak köszönhetően nagyon jó eredményeket érünk el még a ruhanemű előzetes átáztatása nélkül. Az előmosás funkció a legtöbb mosási programnál bekapcsolható.

 

PROGRAMVÉG IDŐZÍTÉS

Szeretne valamikor mosni a ruhaneműt? Most már megteheted! A "Késleltetett Vég" funkciónak köszönhetően nem kell többé foglalkoznia azzal, hogy egy adott program mennyi ideig tart, hanem csak meg kell határoznia, hogy mikor érjen véget.

 

SOFT DRUM

Felejtse el a mosás közben megsérült ruhákat! Az Amica mosógépek dobjai speciális bordákkal rendelkeznek, amelyek növelik a ruhadarab élettartamát. Most már biztos lehet benne, hogy a ruha nem csak tökéletesen tiszta, hanem hosszabb ideig is tart.

 

 

LOGICDRIVE 2.0

 

Adatok
Garancia idő
2 év
Gyártó
AMICA
Szállítási költség
6990
Garancia idő
2 év
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
5906006403874
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés