Bosch BBS712A rúdporszívó

Raktárkészlet: VAN
Bosch BBS712A rúdporszívó
Bosch BBS712A rúdporszívó
Bosch BBS712A rúdporszívó
Bosch BBS712A rúdporszívó
Bosch BBS712A rúdporszívó
Bosch BBS712A rúdporszívó
Bosch BBS712A rúdporszívó
Bosch BBS712A rúdporszívó
Bosch BBS712A rúdporszívó
Bosch BBS712A rúdporszívó
Bosch BBS712A rúdporszívó
Bosch BBS712A rúdporszívó

Maximális teljesítmény – korlátlan rugalmasság: a legrugalmasabb porszívónk több mint 99,9%-os porfelszívással¹

  • Úgy teljesít, mint egy vezetékes: rugalmas és vezetéknéküli, de erős mint egy vezetékes² porszívó
  • Könnyű kezelés: egyszerű takarítás a kényelmes funkcióknak köszönhetően, mint például a Flex Tube és a Quick Stand
  • Hosszabb üzemidő: Cserélhető 3,0 Ah-s akkumulátor (Power for all Alliance) akár 33%-kal⁷ több üzemidővel.
  • AllFloor DynamicPower Brush integrált padlófényekkel: a több, mint 99.9 % ⁴-os porfelszívásért
  • TurboSpin motor: gyorsabb, könnyebb és hatékonyabb a lenyűgöző tisztítási teljesítményért
139 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Olyan erős, mint egy vezetékes porszívó

Erős mint egy vezetékes porszívó, és még rugalmas is.

Most már lehetséges: az Unlimited 7 vezetéknélküli porszívó ugyanazt a teljesítményt nyújtja, mint egy vezetékes. A megbízható és hosszan kitartó Bosch akkumulátornak , az erős 66,000 f/p motornak és a motorizált, LED-ekkel ellátott szívófejnek köszönhetően, az erőteljes többfunkciós kézikar ugyanolyan erős, mint egy vezetékes porszívó², és alapos és rugalmas takarítást biztosít. Élvezze a vezetékes porszívó erejével rendelkező vezetéknélküli porszívó előnyeit.

Egyszerű kezelés

Ergonomikus jellemzők a magasfokú kényelem és a rugalmasság érdekében.

Élvezze a sokoldalúságot! A kényelmes Flex Tube segítségével könnyedén elérheti az alacsony bútorok alatti helyeket, az Easy Parking Clip segítségével biztonságosan a helyén tarthatja az eszközt pihenéskor, a Quick Stand pedig rugalmas kézi takarítást tesz lehetővé, miközben a fúvóka és a cső önállóan állnak. A Nozzle Foot Release segítségével lehajlás nélkül leválaszthatja a fúvókát a csőről, így a praktikus csővel könnyen átválthat a ponttisztításra. Emiatt az Unlimited 7 tökéletes minden típusú padló és felület, valamint nehezen elérhető hely takarítás.

3.0 Ah akkumulátor

Élvezze a 33%-kal hosszabb üzemidőt akár 100 m²-ig.

A Bosch nagy teljesítményű és tartós 3,0 Ah Power For All akkumulátorával az igényes tisztítási feladatok is könnyedén elvégezhetők. A lítium-ion akkumulátor újratölthető, cserélhető, túlmelegedés, túltöltés, önkisülés és memóriaeffektus ellen védett. Ráadásul az akkumulátor 33%-kal hosszabb üzemidőt kínál⁷, nagy teljesítményt és hosszú üzemidőt biztosítva. Így akár 100 m²-en is takaríthat egyetlen akkumulátor töltéssel⁸ - megszakítások nélkül, és nem kell aggódnia az időigényes újratöltések miatt.

AllFloor DynamicPower Brush LED fényekkel

Motoros kefe LED fényekkel

Élvezze az optimális takarítási teljesítményt minden padlón, felületen és még a legsötétebb zúgokban is. Az erőteljes motoros kefével 99.9%⁴-nál is magasabb porfelszívást érhet el. A nagy teljesítményű beépített LED lámpáknak köszönhetően még nehezen látható helyeken is észreveheti és eltávolíthatja a szennyeződéseket és port, például bútorok mögött vagy sötét sarkokban. Ráadásul 30%-kal több port szedhet fel a szőnyegről ⁵. Így pillanatok alatt kényelembe helyezheti magát egy tiszta otthonban.

TurboSpin Motor (3.0 Ah)

Németországban gyártott, erőteljes, ugyanakkor kis súlyú motor

Kefe nélküli TurboSpin motorunkkal nincs kompromisszum a teljesítmény terén. A Bosch fejlesztette és gyártotta Németországban, és számos teszten ment keresztül a tartós minőség biztosítása érdekében. Sőt, a háromfázisú szinkronizált digitális motor rendkívül hatékony, 21%-kal gyorsabb és 31%-kal könnyebb⁶ - akár 66 000 f/perc sebességgel - a könnyű kezelhetőség és minden alkalommal lenyűgöző tisztítási teljesítmény érdekében..

Ingyenes 10 éves motorgarancia

Quality
Bosch Motor Technológia - A minőség Németországban készül.

Élvezze az erőteljes, állandó teljesítményt a Bosch porszívókkal: Németországban több mint 80 éve fejlesztjük és gyártjuk nagy teljesítményű motorjainkat, és nemcsak elvárjuk, hogy a porszívó optimális eredményt adjon, hanem hogy tartós is legyen. Ezért nyújtunk 10 éves motorgaranciát ***. Így hosszú ideig élvezheti a tartós anyagokból készült, kiváló minőségű készülék használatának biztonságát.

Flex Tube

90°-os hajlíthatóság. 100 % móka – alacsony bútorok alatti tisztítás.

Nem kell többé lehajolni, hogy a bútorok vagy a kanapék alatt takaríthasson. A csőbe integrált új csatlakozás lehetővé teszi a könnyű tisztítást az alacsonyan fekvő bútorok, kanapék vagy ágyak alatt. A nehezen elérhető sarkokban lévő pornak és szennyeződésnek már nincs esélye, mert a teljesítmény mindig nagy, még akkor is, ha a Flex Tube meg van hajlítva. Élvezze a 100%-os rugalmasságot a 90°-os szögnek köszönhetően, amely még a nehezen elérhető helyek tisztítását is könnyűvé teszi.

Quick Stand

Rugalmas tisztítás a szabadon álló funkciónak köszönhetően.

Takarítson meg időt és energiát a Quick Stand funkciónak köszönhetően. Egyszerűen és erőfeszítés nélkül váltson a porszívós padlótisztításról a kézi porszívóval végzett közepes magasságú tisztításra. A kézi tisztítás során a szívófej és a cső egyszerűen megállja a helyét. Nem kell a porszívót a padlóra tenni, vagy visszavinni a dokkolóállomásba. Ezután egyszerűen helyezze vissza a kézi számítógépet a csőbe, és folytassa a padló tisztítását.

Szívófej lábkapcsolóval

Nincs több hajolgatás a tisztítási mód megváltoztatásához.

Kis lépés. Nagy hatás. Mostantól könnyedén válthat a szívófejjel végzett padlótisztításról a fej- vagy ponttisztításra a praktikus szívócsővel – mindössze egy kis lábmozdulattal. A kényelmes szívófejtalp-kioldó mindössze egyetlen kattintással választja el a szívófejet a csőtől. Soha többé nem kell lehajolnia ahhoz, hogy kézzel távolítsa el a szívófejet. Így pillanatok alatt élvezheti az ergonomikus, gyorsabb tisztítást és a szűk helyek felporszívózását.

Easy Parking Clip

Parkolja le a készüléket gondtalanul, amíg szünetet tart.

Többé nem kell visszatennie a dokkoló állomásra, vagy lefektetnie a földre a készüléket, amikor szünetet szeretne tartani. Az Easy Parking Clipnek köszönhetően könnyedén elhelyezheti a készüléket bárhol – a bútor szélére, például asztalra vagy polcra, vagy egy szék támlájára. Minden egyéb nélkül. Ráadásul a klip speciális felülete megakadályozza a karcolásokat és a csúszást. A porszívó biztonságosan a helyére van rögzítve, és bármikor készen áll a használatra.

Lightweight

Könnyed kezelhetőség a könnyű és ergonomikus kialakításnak köszönhetően.

A porszívózás nem lehet egyszerűbb. A praktikus kéziegység mindössze 1,4 kg súlyú – ideális asztalok, bútorok, kanapék vagy a köztük lévő rések tisztítására. Ezenkívül az Unlimited 7 kéziporszívó ergonomikus kialakítással rendelkezik a kényelmes tisztítás érdekében. Mivel nem kell folyamatosan lenyomnia a bekapcsológombot, ujjai ellazulnak, és rugalmasabb a mozgástartománya. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerűen és alaposan porszívózzon egyetlen kézzel.

3 üzemmód

Praktikus kezelőfelület 3 különböző üzemmóddal.

A különböző porszívózási feladatok eltérő módot igényelnek. A porszívó minden kihíváshoz 3 energiamóddal rendelkező vezérlőfelületet biztosít. A „Turbo” növeli a teljesítményt a nehéz feladatoknál azáltal, hogy olyan teljesítményt nyújt, mint egy vezetékes porszívó.² Az intelligens „Auto” mód a padlótól és a felülettől függően szabályozza a teljesítményt és a működési időt – legyen szó akár szőnyegről, akár kemény padlóról. Az „Eco” pedig extra hosszú, optimális üzemidőt biztosít a mindennapi takarítási feladatokhoz.

Auto mód

A teljesítmény automatikus beállítása minden padlótípushoz.
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
42420053066641
Vélemények
Webáruház készítés