Deerma KZ100 Forrólevegős fritőz, 1000W DEM-KZ100

Raktárkészlet: VAN
Deerma KZ100 Forrólevegős fritőz, 1000W DEM-KZ100
Deerma KZ100 Forrólevegős fritőz, 1000W DEM-KZ100
Deerma KZ100 Forrólevegős fritőz, 1000W DEM-KZ100
Deerma KZ100 Forrólevegős fritőz, 1000W DEM-KZ100

Deerma KZ100 zsírmentes sütő
A Deerma olajsütő segítségével ízletes és egészséges ételeket készíthet anélkül, hogy nagy mennyiségű zsírt használna fel.  A KZ100-nak köszönhetően az ételek könnyen emészthetők és alacsony kalóriatartalmúak lesznek.  Sőt, a fejlett technológiák felhasználásával az elkészült ételt belül lédús és puha, kívül ropogós lesz.  Ráadásul az 1000 W-os teljesítménynek köszönhetően kevesebb időbe telik az étel elkészítése, a 3 literes kamra pedig 2-4 fős étel elkészítését teszi lehetővé.  

Könnyen elkészítheti az ételt
Hal, chips, sütemény – ezek a többi étel is elkészíthető a KZ100-nak köszönhetően.  A Deerma készülék nem csak sütést, hanem sütést is lehetővé tesz.  Használhatja a rendelkezésre álló üzemmódokat, és beállíthatja a hőmérsékletet és az időt.  A főzés egyszerűvé és szórakoztatóvá válik a KZ100-zal!

Ízletes és egészséges
A Deerma zsírmentes sütővel ízletes ételeket készíthet.  Hőmérséklet-érzékelővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a magas szinten tartást.  Ráadásul a készülék gyorsan felmelegszik, így a főzés gyors, az elkészített hús pedig kívülről lédús és ropogós lesz.

Hatékony munka
A Deerma zsírmentes sütő másik előnye a kettős turbóventilátor.  Segítségével a forró levegő minden irányba eloszlik, és az étel egyenletesen melegszik.  Ennek köszönhetően könnyedén készíthet ízletes ételeket.

Érintőkijelző
A sütőt érintőképernyővel látták el, amelyen keresztül hozzáférhet a legfontosabb funkciókhoz és beállításokhoz.  Könnyedén beállíthatja az időt és a hőmérsékletet vagy az üzemmódokat.  Így kényelmesen elkészíthet pizzát, tésztát, sült krumplit, halat vagy húst.

Az egész családnak
A KZ100 segítségével ételt készíthet az egész család számára.  A kamra űrtartalma 3l, ami körülbelül 2-4 adagot jelent.  Akár egy egész csirkét is süthetünk vele, a tálcán lévő speciális bevonat pedig megakadályozza, hogy az étel rátapadjon.  Nem kell attól sem tartanod, hogy megégsz.  A sütőház tökéletesen szigeteli a hőt és megakadályozza annak elvesztését.

Irányítsd a készülék működését
A KZ100 segítségével bármikor ellenőrizheti az elkészített étel állapotát.  Sőt, az olajsütő megjegyzi a nemrégiben megadott beállításokat, így nem kell újra megadnia azokat.  A gép automatikusan leállítja a működését, ha kinyitja az élelmiszeres kosarat, és újraindítja, amikor visszahelyezi.  Ezenkívül egy speciális fogantyú felelős a KZ100 kényelmes kezeléséért, és nem melegszik fel.

23 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Teljesítmény 1000 W
Sütő űrtartalom 3 l
Forró levegős sütés Van
Termosztát Van
Adatok
Szállítási költség
2100
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
6955578039560
Vélemények
Webáruház készítés