Deerma VC01 vezeték nélküli rúdporszívó

Raktárkészlet: NINCS
Deerma VC01 vezeték nélküli rúdporszívó
Deerma VC01 vezeték nélküli rúdporszívó
Deerma VC01 vezeték nélküli rúdporszívó
Deerma VC01 vezeték nélküli rúdporszívó

Deerma VC01 - Hatékony porszívó kifejezetten Önnek

 

 

 

A Deerma VC01 vezeték nélküli porszívóval gyorsan és könnyedén kitakaríthatja az otthonát. A készüléket többféle módon használhatja, az univerzális tervezése pedig kényelmes használatot eredményez.

 

 

 

 


 

 

 

Kétféleképpen is használhatja

 

 

 

A porszívót könnyedén az igényeire szabhatja: használhatja kézi porszívóként, valamint hagyományos álló porszívóként is. A készülék könnyedén átalakítható, így gyorsan és egyszerűen kitakaríthat vele az otthonában.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 Élvezze a szabadságot  

 

 

 

A porszívó csupán 1.6 kg, ennek köszönhetően pedig könnyedén felemelheti, hogy letakarítsa vele a port és a pókhálókat. A készüléket szabadon mozgathatja, mivel vezeték nélküli, így búcsút inthet az összegabadolyó, rövid kábeleknek. Pillanatok alatt kitakaríthat a szobában, konyhában, fürdőszobában, de akár a garázsban vagy az autójában is.

 


 

 

 


 

 

 

   Cserélhető kefefej

 

 

 

Kényelmesen takaríthat nagy, lapos felületeken, de könnyedén elérheti a kisebb zugokat és réseket is egy másik kefefej használatával.

 

                                                                                                   

 

 

 


 


Padlótisztító fej

 


A padlótisztítóval pillanatok alatt feltakaríthat a parkettán, szőnyegen és a csempén is, a lapos, 4 cm-es fej pedig könnyedén befér az ágy vagy más bútorok alá. A Deerma VC01-el biztos lehet benne, hogy minden egyes négyzetméter ragyogni fog!

 
 


 


Keskeny kefefej

 


A sarokban megbúvó porszemeket könnyedén eltávolíthatja a keskeny kefefejjel. Ez a cserélhető fej olyan helyeken is képes kitakarítani, ahova más fejek nem érnének be. A nehezen megközelíthető sarkok, a szellőzőrácsok és a polcok takarítása mostantól nem fog problémát okozni!

 


 

  

 


 

 

 

 Erőteljes motor

 

 

 

A rendkívül erőteljes motor és a kiváló szívóerő garantálja a hatékony takarítást. A készülék segítségével könnyedén megszabadulhat a legmakacsabb szennyeződésektől is!

 

 

 


 


 

 

 

 Tripla védelem a szennyeződések ellen

 

 

 

A Deerma VC01 az egészségéről is gondoskodni fog! Ezt a tripla szűrőrendszer teszi lehetővé, ami kiszűri a port és a hajszálakat, és megakadályozza, hogy az allergének újra lerakódjanak a bútorokon. A Deerma porszívójával tiszta és biztonságos környezetet biztosíthat az otthonában.

  

 

 


 

 

 

 Könnyen üríthető portartály

 

 

 

A portartály 0.6 literes, amit könnyedén kiüríthet anélkül, hogy a szennyeződésekhez kellene érnie.  A tartályt ezután vízzel is kiöblítheti.

 
 


 

 

 

Strapabíró akkumulátor

 

 

 

A készülék feltöltött állapotban 30 percig képes működni, ami elég ahhoz, hogy az egész lakását kitakaríthassa vele. Magasteljesítményű módban pedig 15 percig képes működni, ami alatt rendkívül intenzív módon takarít és gyorsan megszabadítja Önt a legmakacsabb szennyeződésektől is. A készüléket könnyedén feltöltheti egy C típusú USB kábel segítségével.

 
 


 

 

 

Kényelemre tervezve

 

 

 

Az ergonomikus kialakítása nem csak kényelmessé teszi a készüléket, hanem könnyebben is lehet tárolni. A szilikon fogantyúnak köszönhetően könnyedén a falnak támaszthatja a porszívót, amivel sok helyet spórolhat. A készülék egyszerű, minimalista kialakításával és a klasszikus fehér színével tökéletes kiegészítője lesz az otthonának.

 

 

28 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
_6955578035777
Vélemények
Webáruház készítés