FairyWill FW-E11 Szónikus fogkefe fejkészlettel és tokkal

Raktárkészlet: NINCS
FairyWill FW-E11 Szónikus fogkefe fejkészlettel és tokkal
FairyWill FW-E11 Szónikus fogkefe fejkészlettel és tokkal
FairyWill FW-E11 Szónikus fogkefe fejkészlettel és tokkal
FairyWill FW-E11 Szónikus fogkefe fejkészlettel és tokkal

Vigyázzon szájhigiéniájára a FairyWill FW-E11 szónikus fogkefével, amely biztonságos a zománc és az íny számára, miközben hatékony tisztítást biztosít. Intelligens időzítővel rendelkezik, amely 30 másodperc elteltével emlékezteti Önt a fogmosás területének megváltoztatására, biztosítva az optimális 2 perces tisztítást. Az FW-E11 3 üzemmódot kínál, amelyeket igényei szerint testre szabhat. A fogkefe IPX7 vízálló, és gyors töltést kínál. A készlet akár 8 cserélhető hegyet és egy praktikus tokot tartalmaz.

Alapos tisztítás

A fogkefe garantálja a nehezen elérhető területek alapos tisztítását is, a készülék percenként 40 000 frekvencián rezgéseket generál. Eltávolítja a makacs foltokat és a fogkövet, így a fogak tiszták és csillogóak maradnak!

Intelligens időzítő

A fogkefe intelligens időzítővel van felszerelve, amely 30 másodpercenként emlékezteti Önt egy rövid rezgésszünettel, hogy megváltoztassa a tisztítandó területet. Nem kell többé aggódnia, ha megfelelő ideig mos fogat, 2 perc múlva a készülék automatikusan befejezi a munkát.

3 üzemmód

A fogkefe különböző felhasználói igényekre reagál - 3 üzemmódot kínál. A Clean üzemmód hatékony tisztítást biztosít a higiénia és a fogak egészsége érdekében. A Soft-ot érzékeny fogak tulajdonosai vagy kezdő felhasználók számára tervezték. A masszázs viszont gyengéd ínymasszázst kínál.

8 tippet tartalmaz

A baktériumok elszaporodásának elkerülése és az összes berendezés hatékony működésének biztosítása érdekében rendszeresen cserélje ki a hegyeket. A készlet 8 cserélhető tippet tartalmaz - egy ilyen ellátás akár 2 évig is kitart! Most már megoszthatod a készletedet a háztartásod többi tagjával. Aggódik, hogy elfelejti kicserélni a hegyet? Ne légy! Amikor eljön az ideje, a DuPont sörték halványulni kezdenek, hogy emlékeztessék Önt.

Vízálló

A FairyWill FW-E11 fogkefe IPX7 vízállósági besorolásával is megkülönböztethető. Így aggodalom nélkül használhatja a zuhany alatt vagy a fürdőben. Még ha fröccsensz is, nem sérül meg. Öblítheti és tisztíthatja is. Így nemcsak hosszabb ideig tartja tökéletes állapotban, hanem csökkenti a baktériumok szaporodásának kockázatát is.

Hosszabb munkaidő

Az FW-E11 fogkefe vezeték nélküli, így hihetetlen kényelmet biztosít. A hosszú élettartamú akkumulátor akár 30 napos használatot tesz lehetővé egyetlen töltéssel. A készülék töltése csak körülbelül 2 órát vesz igénybe. Az akkus nélküli, hordozható kialakítás és a hosszú üzemidő azt jelenti, hogy a fogkefe szinte bárhová elkísérheti Önt - beleértve a nyaralást is. Szállítását megkönnyíti a mellékelt tok.

Tartalmazza

  • Szónikus fogkefe
  • Csere tippek x8
  • Eset
  • Töltőkábel
8 490 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
6973734202146
Vélemények
Webáruház készítés