FairyWill FW507 Szónikus fogkefe fejkészlettel (rózsaszín)

Raktárkészlet: VAN
FairyWill FW507 Szónikus fogkefe fejkészlettel (rózsaszín)

Káprázatos mosollyal káprázatos mindenkit. Az ADA által jóváhagyott FairyWill FW507 szónikus fogkefe percenként akár 40 000 rezgést generál, és 5 üzemmód közül választhat. Intelligens 2 perces időzítővel is rendelkezik. Hosszú élettartamú akkumulátora akár 30 napos használatot biztosít egyetlen töltéssel. Cserélhető hegyekkel is rendelkezik.

Még alaposabb tisztítás

A magas rezgési frekvencia az FW507 szónikus fogkefét mindössze 2 perc alatt alaposan megtisztítja! Intelligens időzítővel is rendelkezik, amely 30 másodpercenként rövid szünetet tart, hogy emlékeztesse Önt a fogmosás területének megváltoztatására. 2 perc elteltével a fogkefe automatikusan kikapcsol.

5 üzemmód közül választhat

Testreszabhatja a fogkefe működését az Ön igényeinek megfelelően. A készülék 5 mód közül választhat. A Clean tökéletes a mindennapi használatra, míg a White megszabadul a legmakacsabb lepedéktől és foltoktól. A masszázs mód masszírozza az ínyt, a polírozó mód pedig polírozza az első fogakat. Gyengéd érzékeny mód is rendelkezésre áll.

Vízálló

Használja a fogkefét a zuhany alatt vagy a fürdőben aggodalom nélkül. IPX7 vízálló. Minden használat után biztonságosan moshatja folyó víz alatt, meghosszabbítva élettartamát és csökkentve a baktériumok szaporodásának kockázatát.

Cserélhető hegyek mellékelve

A készlet 4 cserélhető fogkefehegyet tartalmaz. Szétoszthatja őket családtagjai között, vagy tartalékként megtarthatja magának. Nem kell emlékeznie arra sem, hogy cserélje ki őket! Egy idő után a csúcs színes sörtéi elhalványulnak, ami azt jelenti, hogy el kell dobnia és telepítenie kell egy újat.

Hosszú üzemidő

Ez a fogkefe hosszú élettartamú akkumulátorral van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen töltéssel akár 30 napig tökéletesen szolgálja Önt. Az újratöltés körülbelül 4 órát vesz igénybe. A készülék 110-240 V feszültségtartományt támogat, ami azt jelenti, hogy nemcsak a szokásos hálózati töltőhöz, hanem például egy powerbankhoz vagy laptophoz is könnyen csatlakoztathatja.

Tartalmazza

  • Szónikus fogkefe
  • Cserélhető hegyek
6 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Modell FW507
Szín Rózsaszín
Rezgési frekvencia Akár 40 000 percenként
Vízálló IPX7
Munkaidő Legfeljebb 30 nap
Töltési idő Körülbelül 4 óra
Feszültségtartomány 110-240V
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
6973734202511
Vélemények
Webáruház készítés