FairyWill P80 Szónikus fogkefe fejkészlettel és tokkal (fekete)

Raktárkészlet: VAN
FairyWill P80 Szónikus fogkefe fejkészlettel és tokkal (fekete)
FairyWill P80 Szónikus fogkefe fejkészlettel és tokkal (fekete)
FairyWill P80 Szónikus fogkefe fejkészlettel és tokkal (fekete)
FairyWill P80 Szónikus fogkefe fejkészlettel és tokkal (fekete)

Ügyeljen szájhigiéniájára anélkül, hogy kockáztatná a zománc vagy az íny károsodását. A FairyWill P80 szónikus fogkefe hatékony tisztítást biztosít, és egy speciális érzékelővel van felszerelve, amely figyelmezteti Önt, ha túl erősen mossa fogait. 5 módot és egy iokos időzítőt is kínál. A készülék IPX7 vízálló és beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik. A készlet 8 cserélhető fejet és egy praktikus tokot tartalmaz.

Fairywill/6EUFWP80BKH68/8

Hatékony tisztítás

A készülék percenként akár 40 000-es rezgéseket is generál, ami gyors és alapos tisztítást garantál még a száj nehezen elérhető részein is, ahová egy hagyományos fogkefe nem fér hozzá. Még a makacs foltokkal és a lepedékkel is megbirkózik. Sőt, a továbbfejlesztett motor meglepően csendessé teszi a P80-at – nem kell aggódnia a zavaró zaj miatt!

Fairywill/6EUFWP80BKH68/7

Okos megoldások

Többé nem kell azon töprengenie, hogy meddig kell fogat mosnia. A fogkefe speciális időzítővel van felszerelve, amely 30 másodpercenként egy rövid rezgésszünettel emlékezteti Önt, hogy meg kell változtatnia a tisztított területet. 2 perc elteltével a készülék automatikusan leáll. A P80 precíz nyomásérzékelővel is rendelkezik. Ha azt érzékeli, hogy túl erősen nyomja oda fogaihoz a kefét, egy piros LED jelzőfény fog világítani, és a rezgési frekvencia csökken. Ez segít elkerülni a zománc vagy az íny károsodását.

Fairywill/6EUFWP80BKH68/2

5 üzemmód

A fogkefe úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen a felhasználók különféle igényeinek. 5 üzemmód közül választhat, amelyek rezgési frekvenciájában különböznek egymástól. A White mód segít a fogak fehérítésében, míg a Polish mód megkönnyíti a fog polírozását. A Clean mód kiválóan alkalmas a mindennapi használatra, és alapos, hatékony tisztítást biztosít. A masszázs mód gyengéd ínymasszázst kínál. A Sensitive kezdőknek és érzékeny fogakkal rendelkezőknek ajánlott.

Fairywill/6EUFWP80BKH68/1

8 fej mellékelve

Annak érdekében, hogy fogkeféje hatékonyan működjön, és elkerülje a baktériumok elszaporodását, rendszeresen cserélnie kell a fejét. A FairyWill megkönnyíti mindezt! 8 cserefejet talál a készletben, amelyek akár 2 évig is elegendőek. Ezeket megoszthatja ő más családtagokkal, hogy ők is használhassák a fogkefét. Aggódik amiatt, hogy elfelejtette kicserélni a fejeket? Ne tegye! Amikor itt az idő, a sörték elkezdenek halványodni, hogy emlékeztessenek a cserére.

Fairywill/6EUFWP80BKH68/5

Vízálló

A FairyWill P80 fogkefét az IPX7 vízállósági szintje is megkülönbözteti versenytársaitól. Így gond nélkül használhatja a zuhany alatt vagy a fürdőben. Még ha rövid időre is víz éri, akkor sem sérül meg. Öblítheti és tisztíthatja is. Ez nemcsak hosszabb ideig tartja jó állapotban, hanem csökkenti a baktériumok elszaporodásának kockázatát is.

Fairywill/6EUFWP80BKH68/4

Hosszú üzemidő

Nem fogja lekorlátozni semmiféle vezeték. A P80 vezeték nélküli, szinte korlátlan szabadságot biztosít. Újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely teljes feltöltéssel akár 25 napig is kitart. A készülék töltése mindössze 2 órát vesz igénybe. Vezeték nélküli, hordozható kialakításának és hosszú akkumulátor élettartamának köszönhetően ezt a fogkefét bárhová magával viheti, még nyaraláskor is. A mellékelt tartó megkönnyíti a szállítását.

Fairywill/6EUFWP80BKH68/9

A doboz tartalma:

  • Szónikus fogkefe
  • Cserefejek x8
  • Tartó
  • Töltő kábel
9 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
6973734200180
Vélemények
Webáruház készítés